OLT: PANDEMIA DESTRAMĂ CĂSNICII. TOT MAI MULTE CUPLURI DIVORȚEAZĂ

0
550

Numărul de divorțuri crește de la o lună la alta în județul Olt, lucru relevat și de datele oficiale ale Direcţiei Regionale de Statistică (DRS).

 Foarte multe cupluri întâmpină probleme și ajung să aibă discuții, care pot degenera și să se ajungă până la divorț, iar motivele diferă, de la probleme financiare, până la lipsa de comunicare, în aceste vremuri de pandemie.

Potrivit ultimelor date furnizate de Direcţia Regională de Statistică (DRS) Olt, numărul divorţurilor a fost, în luna februarie 2021, mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului 2020. În acelaşi timp, numărul cuplurilor care au spus DA în faţa ofiţerului stării civile a scăzut în perioada de raportare. La oficiile de stare civilă au fost încheiate și înregistrate 67 căsătorii în luna februarie 2021, în luna similara din anul 2020 înregistrându-se 79 căsătorii. Prin hotărâri judecătorești definitive, în luna februarie 2021, au fost pronunțate 37 divorțuri față de doar 11 divorțuri în luna februarie 2020”, se arată în buletinul statistic al DRS Olt.