OLT: Cresc tarifele la gunoi

1
3419

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a anunțat că tarifele la serviciile de salubrizare din județul Olt vor crește. Noile tarife vor fi aprobate în cadrul şedinţei Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Olt-Eco și se vor prezenta astfel: pentru zona rurală va fi în jur de 6 lei/ persoană, și pentru zona urbană peste 14 lei/persoană.

Astăzi am împuternicit vicepreședintele Consiliului Județean, care face parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Olt-Eco, pentru a participa la ședința în care, mai mult ca sigur, se vor mări tarifele la gunoi. Pentru că, așa cum știți, operatorul de salubritate a depus de un an de zile procedura de mărire a tarifului, conform actualizării salariului minim pe economie, a anumitor cheltuieli legate de combustibil și energie. A fost o întreagă procedură pe care a trebuit să angajăm niște consultanți care să stabilească exact care este impactul acelor creșteri asupra tarifului. Avem această documentație definitivă și, în ședința Olt-Eco de săptămâna viitoare probabil se vor aproba noile tarife”, a declarat Marius Oprescu.

1 COMENTARIU

 1. Domnii de la CAO CARACAL care provin din Slatina au binevoit ca la schimbarea de proprietari;
  Act vînzare cumpărare
  Donație
  Moștenire
  Să perceapă o taxă de trecere ,schimbare proprietar de aproape 100 lei in vreme ce nici firmele de gaze sau de curent această taxă nu e percepută.
  Furt de bani din banii săracilor
  Imi spuneti si mie pentru că această taxă?

Comentariile sunt închise.