OFERTE DE ANGAJARE PENTRU OLTENI, PRIN REȚEAUA EURES

0
165

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt prin intermediul reţelei EURES, a dat publicităţii o nouă listă cu locuri de muncă vacante în Europa.

Oltenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă în afara graniţelor ţării au la dispoziţie 62 de posturi. Pe primul loc ca număr de locuri de muncă oferite se află Germania, cu 37 de oferte. Este vorba despre 22 de operatori mașini-departamentele de producție și ambalare. Una din condiţiile obligatorii este cunoaşterea limbii germane, vorbire – nivel B1 și scriere – nivel A1. De asemenea, nemții caută 6 tăietori/polizatori metale, 2 tehnicieni în electronică (limba germana – nivel A2), 2 mecanici proces pentru componentele tehnologice din plastic/cauciuc (limba germana – nivel A2), 3 mecanici de proces pentru piese turnate din plastic/cauciuc (limba germana – nivel A2) și 2 mecanici sisteme sanitare, de incălzire și aer condiționat (limba germana – nivel A2)

Totodată, Norvegia are nevoie de 5 vopsitori auto/tehnicieni reparații (limba engleză – nivel B2), 1 zidar/faianțar (limba engleză) și 1 specialist în cercetare și dezvoltare în domeniul chimiei (limba engleză și limba germană – verbal și scris, limba franceză – avantaj). Nu în ultimul Polonia pune la dispoziţie 13 locuri : 2 sudori (limba engleză – cunoștințe bune, limba poloneză – comunicare), 2 lăcătuși (limba engleză – cunoștințe bune, limba poloneză – comunicare), 2 strungari (limba engleză – cunoștințe bune, limba poloneză – comunicare), 2 operatori CNC (limba engleză – cunoștințe bune, limba poloneză – comunicare), 1 fierar-betonist, 2 zidari și 2 dulgheri.

Oltenii interesaţi de aceste oferte se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, parter (telefon: 0249/411002 sau 0249/438595 tasta 6, adresa e-mail: elena.tane@ot.anofm.ro) atât pentru obţinerea mai multor informaţii, cu privire la condiţiile de aplicare şi ocupare ale locurilor de muncă vacante, cât şi pentru a se înregistra în baza de date naţională, în vederea participării la selecţiile organizate de Serviciul Public de Ocupare.