O tânără, din Caracal, prinsă cu aproximativ 44 de kg de tutun mărunţit în portbagajul mașinii

0
198

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au desfășurat o acțiune în municipiul Caracal, pentru combaterea traficului de tutun.
În urma acțiunii, o femeie s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă transportând cu mașina 44 kg de tutun mărunțit.

,,În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, pe strada Gen. Gheorghe Magheru, o femeie, de 33 de ani, din municipiul Caracal, care deținea în autoturism 26 de pungi din plastic ce conțineau aproximativ 44 de kilograme de tutun mărunțit. Cele 44 de kilograme de tutun mărunțit au fost sigilate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producere de produse accizabile, care intră sub incidenta regimului de antrepozitare, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kilogram de tutun de fumat”, 
anunță IPJ Olt.