O ȘCOALĂ ȘI O PRIMĂRIE DIN OLT FAC ANGAJĂRI

0
1248

O școală și o primărie din Olt au scos la concurs posturi.

Astfel, Școala Gimnazială Mărunței organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale vacante de secretar (0,25 normă) și bibliotecar (0,25 normă), un post (0,5 normă-perioadă determinată, un an).

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii medii, curs de calificare conform postului și vechime în specialitate de minimum 5 ani. Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 22 ianuarie, iar proba scrisă și interviul vor avea loc pe 8 februarie.

Și Primăria Baldovinești angajează un inspector de specialitate, grad profesional I, nivel studii superioare, pe durată nedeterminată, un șofer, postul fiind pe perioadă determinată, precum și un referent debutant, contractul fiind, de asemenea, pe perioadă determinată. Pentru postul de inspector de specialitate se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, sau echivalentă și  vechime  de minimum 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției, în timp ce pentru postul de referent este nevoie de: studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime. Nu în ultimul rând pentru postul de șofer se cer studii medii, liceale,  permis de conducere, categoria D și atestat transport persoane. De asemenea, nu se cere vechime.

Proba scrisă, respectiv practică a concursurilor vor avea loc pe 8 februarie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de înscriere se depun până pe 28 ianuarie 2021, inclusiv.