O femeie din Slatina și-a omorât în bătaie bunica de 86 de ani

0
550

O femeie în vârstă de 29 de ani, din Slatina este acuzată că și-a bătut bunica, în localitatea Găneasa, până când a lăsat-o inconștientă. Victima, în vârstă de 86 de ani, a fost dusă la spital, dar a murit în scurt timp.

Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru necropsie, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În urma expertizei medico-legale, s-a stabilit faptul că femeia prezenta mai multe leziuni, iar între acestea și deces există legătură de cauzalitate. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, transmite Poliția Olt.

Astfel, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de tânăra de 29 de ani. Aceasta a fost dusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentată Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de miercuri.

Din concluziile preliminare emise de SJML Olt la data de 31.05.2024 a rezultat că moartea victimei A. E. a fost violentă, stabilindu-se că între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată.

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificată autoarea infracţiunii sesizate, respectiv o tânără de 29 ani (nepoata victimei) şi s-a stabilit că, la data de 30.05.2024, în intervalul orar 14,45-16,20, cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan, inculpata P. E.-M. a agresat-o pe victima A. E. (bunica sa pe linie maternă), în vârstă de 86 de ani, aplicându-i mai multe lovituri în zona capului cu corpuri dure dintre care unul alungit, victima lovindu-se de corpuri dure, urmare acestei agresiuni, după care, probabil a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona toracelui, având în vedere comprimarea toracelui între planuri dure şi, în final, a procedat la comprimarea regiunii cervicale cu mâna, cu consecinţa unei fracturi duble de os hioid (sugrumare), conform fişei de constatări preliminare întocmită de către medicul legist din cadrul SJML Olt”, a transmis Parchetul Olt.