Nico-Stil, profit net de peste 15 miliarde ROL

0
1233

Cele mai profitabile firme cu sediu social în Drăgănești Olt care susțin bugetul local al oraşului au avut în 2018 un profit net cumulat de peste 6,2 milioane RON (adică 62 miliarde ROL), conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, la solicitarea Gazeta Oltului, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice.

Firma cu cel mai mare profit net în 2018 a fost Nico-Stil SRL societate care se ocupă cu intermedieri în comerțul cu produse diverse care a obținut în 2018 un profit net de 1.535.363 RON. Locul doi în ierarhia celor mai tari firme din orașul Drăgănești Olteste ocupat de Magnum Miralex SRL care se ocupă cu cultivarea cerealelor (exclusive orez) plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase cun un profit net de 1.242.088 RON. Aprovizionare RK SRL, societate care ca obiect de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase s-a clasat în 2018 pe poziția a treia cu un câștig net de 937.153 RON. Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net, se află Search ADS Interactive SRL- activități de consultanță în tehnologia informației, care în 2018 a avut un profit net de 926.414 RON. Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2018, este ocupat de Aicoman DDB Construct SRL care are ca domeniu de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale  cu un câștig net de 498.378 RON.

Pe locul șase al clasamentului se regăsește Romat Anticor SRL, societate care se ocupă cu tratarea și acoperirea metalelor cu un profit net de 240.855 RON.

Locul șapte este ocupat de Specyal Mihaflorin Auto SRL, societate care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale cu un profit net de 240.382 RON.

Locul opt în ierarhie este deținut de Savomar SRL care se ocupă cu comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun cu un profit net de 216.594 RON.

Pe penultima poziție în top zece se află societatea Ionic Cerflor Cons SRL, care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale  cu un profit net de 212.532 RON. Topul se închide cu societatea Cation Super Construct SRL care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale  cu un profit net obținut anul trecut de 211.779 RON. „ Profitul net înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Drăgănești Olt, conform datelor din 9.433 situaţii financiare pentru anul 2018 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice și preluate în registrul comerțului totalizează 6.261.538 RON ”, a precizat Claudia Liana Jurge, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt.