Moț: “Municipiul Slatina a fost confirmat ca lider în țara noastră, prin obținerea titlului „Best Electric City 2024”

0
2731

Emil Moț, primarul municipiului Slatina a anunțat că orașul pe care îl reprezintă a primit titlul “Best Electric City 2024” în cadrul unei conferințe la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Acest titlu este rezultatul proiectelor de infrastructura pentru mașinile electrice, incluzând extinderea rețelei de stații de încărcare, facilități de parcare dedicate și transport public în comun 100% electric.

Astăzi, în cadrul unei conferințe la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Municipiul Slatina a fost confirmat ca lider în țara noastră, prin obținerea titlului „Best Electric City 2024”.

Această distincție este rezultatul proiectelor noastre în infrastructura pentru mașinile electrice, incluzând extinderea rețelei de stații de încărcare, facilități de parcare dedicate și transport public în comun 100% electric.
Slatina devine din nou, un model pentru alte orașe din România și din lume în promovarea mobilității electrice. Mulțumesc tuturor pentru sprijinul și implicarea continuă în crearea unui viitor mai curat și mai sustenabil!” a declarat Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.