Moș Crăciun a venit la Colonești la 200 de copii

0
176

A fi primar înseamnă să iei pulsul comunității pe care o păstorești, să găsești soluții acolo unde sunt probleme, dar mai ales să fii alături de cetățeni indiferent de vârsta acestora. În tiparul primarului de nota zece se încadrează cu succes, Nicolae Stan, edilul comunei Colonești.

Pentru acesta, bucuria și educația tinerelor generații este literă de lege. Împreună cu echipa sa de la Primărie, edilul a vizitat școala din localitate, oferindu-le elevilor cadouri cu preaja Sărbătorilor de Iarnă. Nu se poate descrie în cuvinte fericirea micuților la primirea darurilor. Un lucru pe care l-am apreciat foarte mult a fost dat de faptul că primarul în persoană a mers din clasă în clasă și le-a oferit micuților punguțele cu dulciuri.

Pentru cadourile copiilor ne-am zbătut foarte mult, am avut sponsor, plus de la primărie le-am asigurat 8.000 de lei. Am pregătit daruri pentru 200 de copii, mici și mari. Dar, să vedeți ce cadouri le dăm!” a declarat edilul.

În încheiere edilul a ținut să le transmită locuitorilor comunei Colonești următorul mesaj:

În prag de sărbători le doresc locuitorilor comunei Colonești multă sănătate și să aibă și ei să pună ceva pe masă, că trăim vremuri grele!”.