Modalități ciudate prin care oamenii au încercat să păcălească cazinourile

0
131

Când jocurile de noroc îți pot oferi foarte mulți bani, jucătorii tind să caute metode prin care să profite de aceste jocuri și să încerce să profite de anumite defecte sau lipsuri din sistemele de securitate. Atunci când încerci să exploatezi un joc, acesta îți poate oferi mai multe câștiguri sau cel puțin acest lucru se întâmpla în urmă cu câțiva ani. De ceva timp, cazinourile au investit foarte multe resurse și timp în dezvoltarea celor mai bune și eficiente sisteme de securitate care îi pot ajuta să reducă tot mai mult furturile și încercările de manipulare a jocurilor.

Cu toate acestea, jucătorii au găsit mereu o cale prin care să profite de slăbiciunile cazinourilor și astfel, să câștige bani într-un mod nu foarte cinstit. Ce înseamnă acest lucru? Că acele metode nu mai sunt valabile, dar pentru a vedea cât de creativi au fost anumiți jucători, îți vom prezenta și noi câteva dintre ele.

Casa câștigă întotdeauna

Pentru a înțelege foarte bine cum funcționează principiul pe baza căruia un cazino nu ar cum să iasă în pierdere, trebuie să ne uităm foarte atent la cum funcționează cel mai important sistem din cazino. Marginea casei este responsabilă pentru tot modul în care un cazino produce bani. Chiar și sistemele sau bonusurile cu rotiri gratuite sunt calculate de un cazino în tot acest sistem de margine a casei. Niciun lucru nu este întâmplător și absolut niciun lucru nu scapă necalculat. Cazinourile știu ce înseamnă aceste bonusuri oferite jucătorilor și sunt foarte conștienți de faptul că în cele din urmă, ele vor fi recuperate, iar jucătorii care se înscriu pe platformă mulțumită lor sunt foarte valoroși.

Sistemul de margine a casei este foarte celebru și jucătorii discută intens pe această temă. Cazinourile știu exact care sunt câștigurile pe care le generează și știu cu atât mai mult câți bani trebuie să rămână în conturi la sfârșitul fiecărui trimestru. La un calcul atât de exact și eficient, cine credeți că sunt cei care provoacă cele mai mari daune câștigurilor cazinourilor? Trișorii și cei care încearcă să exploateze cât mai mult slăbiciunile sau defecțiunile pe care le identifică într-un cazino. Deja de zeci de ani, echipele de securitate din cazinouri nu încearcă altceva decât să reducă tot mai mult aceste tentative de furt și succesul pe care le au.

4 Cazuri nebune în care oamenii au crezut că pot păcăli cazinourile

4 dintre cele mai interesante modalități prin care poți să manipulezi sistemul de cote din cazinouri sunt extrem de ciudate și extrem de interesante pentru educația unui viitor gambler. Fiecare dintre cele 4 cazuri sunt extrem de creative și au dus exploatare de slăbiciuni de gambling la cote incredibile. Iată care sunt acestea, iar recomandarea noastră este să încerci să înveți cât poți din ele.

Primul caz – Învinge dealerul. Cea mai simplă și greu de identificat metodă pentru a putea manipula într-un fel sau altul cotele din cazino este cu ajutorul unor strategii matematice. Folosite cu cap și într-un mod extrem de creativ, strategiile matematice nu sunt chiar o metodă de a trișa ci mai degrabă o modalitate excelentă prin care poți crește rata de câștig. Cartea lui Edward Thorp este dovada clară că orice parior poate câștiga la cazino aplicând o strategie de numărat cărți la cazino.

Scriind o carte despre o asemenea strategie, Thorp a oferit oportunitatea pentru foarte mulți jucători să câștige mai mult și implicit să provoace daune financiare cazinourilor. Ceea ce a făcut Thorp cu această carte a fost să înceapă un război cu cazinourile și să le forțeze să crească și mai mult rigurozitatea securității.

Cazul doi – Mâini ușoare. În al doilea caz vorbim despre Richard Marcus și despre reputația sa privind cele mai dăunătoare și creative modalități de a trișa la majoritatea jocurilor la care a încercat vreodată să joace. Acest lucru l-a ajutat să câștige foarte mulți bani, dar i-a generat și o reputație nu foarte plăcută în rândul cazinourilor online din comunitate. Marcus a reușit să trișeze la ruletă, poker, baccarat. În timpul sesiunilor sale, a reușit să provoace și câteva scene dramatice.

Cazul trei – Jackpoturi. Tommy Glenn Carmichael este un electronist foarte priceput care și-a dedicat viața dezvoltării unor metode mai avangardiste de a trișa la sloturi. Acesta a crea tot felul de dispozitive care te ajutau să manipulezi rezultatele mașinăriilor de slot. Dispozitivele sale l-au forțat să intre 5 ani în închisoare. Cu toate acestea, acești 5 ani au fost și prilej pentru ca Tommy să construiască cel mai bun device din viața lui.

Un dispozitiv care ar fi trebuit închiriat cu 10.000 de dolari pe zi și care ți-ar fi oferit șansa să modifici modul de funcționare al sloturilor.

Cazul patru – Un lăcătuș, o echipă de hoți și un plan foarte bine organizat au fost suficiente pentru ca în mijlocul sesiunii de joc, Dennis Nikrasch să poată deschide un aparat de slot și de a fura banii fără provoace suspiciuni. Dar pentru că era nevoie de o echipă mare, aceștia au fost și prinși de mai multe ori. Dennis a făcut închisoare de mai multe ori, iar în 2010 a murit din cauze necunoscute. Cu toate acestea, a reușit să facă foarte mulți bani.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre modalitățile pe care oamenii le-au folosit pentru a profita de slăbiciunile sistemelor de securitate de la sloturi. Nu te sfătuim să încerci așa ceva pentru că întreaga experiență de cazino se va nărui.