Minor plecat de la domiciliul asistentului maternal

0
153

Polițiștii din Olt caută un minor, de 13 ani, care, în această dimineață, a plecat de la domiciliul asistentului maternal, unde era în plasament, și nu a revenit până în prezent. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

La data de 26 februarie,  o femeie, din orașul Potcoava, a sesizat faptul că în această dimineață, în jurul orei 09.30, minorul Groza Cristian Constantin, de 13 ani, a părăsit curtea locuinței asistentului maternal în împrejurări necunoscute.

SEMNALMENTE: înălțime 1,30 metri, aproximativ 35 kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, fața ovală, brunet. Pe brațul stâng  prezintă o cicatrice.

La momentul dispariției, minorul purta geacă bleumarin, pantaloni de trening cu buzunare laterale și căciulă neagră cu dungă gri.

Minorul a mai avut, anterior, plecări voluntare de la locuința asistentului maternal.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!