Ministrul Transporturilor: ”A fost relansată și procedura pentru finalizarea construcției Tronsonului 1(Craiova-Robănești) al DEx Craiova-Pitești!”

0
1788

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că a fost relansată procedura pentru finalizarea construcţiei Tronsonului 1 Craiova-Robăneşti al Drumul Expres Craiova-Piteşti, cu o lungime de aproape 18 kilometri.

A fost relansată și procedura pentru finalizarea construcției Tronsonului 1(Craiova-Robănești) al DEx Craiova-Pitești!

CNAIR a transmis astăzi, spre validare la ANAP, documentația pentru lansarea licitației necesare  finalizării construcției celor 17,7 km ai acestui Tronson.
Valoarea și data limită de depunere a ofertelor vor fi vizibile după validarea anunțului de participare, iar durata noului contract de lucrări va fi de 18 luni.
Perioada de garanție a lucrărilor va fi cuprinsă între 5 și 10 ani, în funcție de oferta operatorului economic declarat câștigător al licitației.
Stadiul lucrărilor la data rezilierii contractului inițial (încheiat cu același constructor italian căruia i s-a reziliat contractul și pentru VO Timișoara Sud) era de 57,06%.”, a arătat Sorin Grindeanu, vineri, într-o postare pe Facebook.