Pompierii olteni , campioni la sport

0
209

În perioada 14-18 octombrie, la Baza Militară 99 Deveselu, s-au desfășurat o serie de competiții sportive organizate de Naval Support Facility Deveselu și Baza Militară 99 Deveselu, în contextul Zilei Armatei Române, care se sărbătorește în data de 25 noiembrie.

La competițiile de tenis de masă, fotbal-tenis, volei, șah, cros și cornhole au participat reprezentanți din cadrul NSF Deveselu, Baza Militară 99 Deveselu, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, Batalionului 22 Infanterie Caracal, Batalionului 325 Artilerie Caracal, Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Pompierii olteni au avut reprezentare la toate disciplinele sportive și au reușit să ocupe locuri fruntașe, ISU Olt reușind să se claseze pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la clasamentul general.

Reprezentanții ISU Olt au obținut medaliile de aur la tenis de masă, probele de simplu și dublu și volei, medalii de argint la fotbal-tenis, șah și cros și mențiune la cornhole.

Astăzi, la Baza Militară 99 Deveselu, s-a desfășurat festivitatea de premiere, în prezența reprezentanților instituțiilor care au participat la competiții și a sportivilor care s-au clasat pe podium.