Metoda prin care doi vânzători de lemne au păcălit un bărbat din Olt

0
11639

Un bărbat din comuna Slătioara, județul Olt a fost păcălit chiar în propria curte de doi vânzători de lemne; acesta a plătit  mai mult decât ar trebui pentru lemnele cumpărate. Tot momentul a fost surpins de camerele de supraveghere din curtea unui vecin. Videoclipul a ajuns pe rețelele de socializare și s-a viralizat.

În imagini se observă cum doi bărbați se pregătesc să descarce lemnele de foc în curtea clientului. Unul dintre ei îl ține de vorbă pe bărbat, în timp ce celălalt îl dirijează pentru a putea răsturna lemnele în curte. După 2-3 secunde, încărcătura pur și simplu se prăbușește, devenind evident că lemnele de foc au fost strategic aranjate pe un schelet, în așa fel încât partea de jos a remorcii să rămână goală. Astfel, cumpărătorii ajung să plătească de fapt pentru jumătate din cât credeau că au cumpărat.

Poliţiştii olteni l-au identificat pe unul din vânzători, un bărbat, din Argeş, pe numele căruia a fost dechis un dosar penal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat atât persoana vătămată, respectiv un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Slătioara, județul Olt, cât și persoana care i-ar fi comercializat materialul lemnos în data de 19 mai 2023, respectiv un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Bălilești, județul Argeș.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea masurilor legale, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.