Menţinerea directă în Liga Naţională a grupării CSM Slatina, sărbătorită de fani

0
311

Menţinerea directă în Liga Naţională a formației CSM Slatina a fost sărbătorită de fanii handbalului slătinean. Suporterii le-au așteptat pe jucătoare cu flori, joi, la revenirea acasă, după susținerea meciului cu HC Zalău.
”Ne-a adus o bucurie foarte mare, având în vedere posibilitățile pe care le avem, faptul că, deși mulți ne vedeau încă de la începutul sezonului în prăpastie, am reușit să ne salvăm de la retrogradare fără disputarea barajului.
Ne-am decis să le întâmpinăm la sosirea în oraș ca drept răsplată pentru dăruirea de care au dat dovadă întreg sezonul, arătând că în handbal, oricâte calități individuale ai avea, echipa e cea mai importantă.
Le-am urat, bineînțeles, să aibă o vacanță cât mai plăcută pentru că o merită pe deplin!” a declarat Ene George Cătălin, unul din fanii echipei de handbal.

CSM Slatina a terminat acest sezon pe locul zece, cu un total de 34 de puncte.
Formațiile SCM Craiova şi Dacia Mioveni vor intra la barajul de menţinere în Liga Naţională, în timp ce CSM Galaţi, U. Cluj şi Activ Ploieşti au retrogradat direct.
Din septembrie, suporterii slătineni cât și galeria CSM Slatina pot reveni lângă fetele de la CSM Slatina, susținându-le pe tot parcursul meciului.