Medic de familie din Potcoava, mort de COVID. CAS Olt trimite un alt doctor

0
1136

Medicul de familie din Potcoava, Alexandra Ţenescu (65 de ani), a murit din cauza COVID-19. Doctorul a avut simptome, iar de săptămâna trecută fusese confirmat cu virusul SARS-COV2.

Primarul din Potcoava, Manuel Enăchioaia, a precizat că dispensarul din oraș este închis, pentru că și celălalt medic de familie este confirmat cu virusul și este în spital.

„Unul din medicii noștri de familie a murit din cauza COVID, marțea trecută a luat-o salvarea și a dus-o la spital. Cred că era medic în oraș dinainte de Revoluție. Este închis tot dispensarul din localitate. Celălalt medic, dar și asistenta ei au teste pozitiv. În schimb, asistenta medicului care a murit are test negativ. Așteptăm să vedem dacă CAS Olt ne trimite un medic, avem nevoie de un doctor pentru că nu are cine să le elibereze rețetele oamenilor”, a spus primarul din Potcoava.

Reprezentanții CAS Olt au precizat că mediul Gabriel Tudor va merge începând de miercuri, 18 noiembrie, la cabinetul medical din Potcoava, încercând să le suplinească pe cele două doctorițe. Zilele următoare, medicul Gabriel Tudor, care este din Icoana, își va deschide un punct de lucru.