Medicii de Familie din Olt, Terorizați de Gigel Știrbu. Amenințări Șocante!

0
605

Conștient că va pierde în mod clar alegerile, deputatul Gigel Știrbu-PNL pare să fie prins în capcana fricii și să nu mai deosebească ficțiunea de realitate.

Recent, acesta printr-o scrisoare adresată medicilor de familie, recurge la amenințări cu închisoarea în cazul în care aceștia nu respectă prevederile legale în ceea ce privește eliberarea adeverințelor pentru urnă. Scrisoarea amenințătoare a fost transmisă prin e-mail.

’(…) Facem aceste precizări deoarece în scrutinele electorale anterioare în urma plângerilor penale făcute de diverși actori politici, anumiți colegi ai dumneavoastră care nu au respectat prevederile legale și Deciziile Biroului Electoral Central în ceea ce privește eliberarea adeverințelor pentru urna mobilă au suportat rigorile legii suferind condamnări penale.(…) , se arată în scrisoarea semnată de Gigel Sorinel Știrbu.

Unul dintre medicii vizați a declarat:

Astfel de cazuri de care vorbește acest domn nu îmi aduc aminte să fii existat. Este inadmisibil să fim amenințați doar pentru că ne facem datoria. Să nu mai aducă medicilor acuzații nefondate și să ne lase să ne desfășurăm activitatea fără presiuni. Există insituții abilitate pentru așa ceva.”

Această abordare autoritară și lipsită de respect față de medici, arată frica și disperarea liderului PNL de Olt.

Marilena Vasile