Material lemnos, confiscat de poliţiştii din Olt

0
276
Polițiștii din Olt au confiscat, de la o societate comercială, din comuna Curtișoara, 5,2 metri cubi de material lemnos pentru care nu existau documente legale de proveniență.
Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar, ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea fizica a celor 5,2 metri cubi de material lemnos fără documente legale de proveniență.
De asemenea, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, a fost identificat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, ce aparține unei societăți comerciale din județul Gorj, care a transportat cantitatea de 21,67 metri cubi de material lemnos, respectiv cu 1,47 metri cubi mai mult decât cantitatea înscrisă în avizul de însoțire.
Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar, ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea fizică a cantității de 1,47 metri cubi de material lemnos.
Întreaga cantitate de material lemnos ce a fost confiscată, respectiv 6,67 metri cubi, a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Slatina.