Masca devine obligatorie în 15 localități din Olt. Care sunt acestea

0
1331

Autoritățile centrale au modificat valoarea ratei de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile de la care este obligatorie purtarea măștii în toate spațiile publice deschise, în sensul reducerii acesteia de la 3 la 1,5/1.000 de locuitori.

Astfel, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus ca purtarea măștii de protecție să fie obligatorie în toate localitățile din județele în care incidența depășește 1,5/1.000 de locuitori, iar în județele în care rata de incidență este mai mică de 1,5 purtarea măștii să fie obligatorie la nivelul localităților unde incidența depășește 1,5/1.000 de locuitori.

Prefectul de Olt, Florin Homorean, a anunțat că sunt 15 localități din județ unde rata de incidență depășește 1,5 la mia de locuitori.

„În acest moment, localităţile din judeţul Olt unde, potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică, se înregistrează o incidența ce depășește 1,5/1.000 de locuitori sunt: Slatina, Caracal, Balş, Piatra Olt, Bălteni, Brebeni, Coteana, Dăneasa, Deveselu, Găneasa, Grojdibodu, Icoana, Pleşoiu, Redea şi Slătioara. Pentru punerea în aplicare a măsurilor adoptate de CNSU, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt va fi convocat în data de 3 noiembrie 2020”, a scris prefectul pe pagina sa de socializare.