Marș de protest, la Dobrosloveni și Caracal pentru Alexandra

2
502

Sâmbătă, la un an de la apelul disperat al Alexandrei la 112, mai mulți olteni în frunte cu Alexandru Cumpănașu au realizat un marș de protest, la Dobrosloveni și Caracal, față de instituțiile care au avut TOTUL pentru a o salva pe tânără și nu au facut-o!
La fix UN AN de la apelul Alexandrei la 112 am organizat la Dobrosloveni și Caracal un marș de protest față de instituțiile care au avut TOTUL pentru a o salva și nu au facut-o! NU vrem să își închipuie NIMENI și mai ales vreunul dintre complicii lui Dinca că am uitat sau abandonat!Am refăcut odiosul traseu făcut de Dinca și am trecut și pe la principalele instituții care ar fi trebuit să o salveze: Poliție și Parchet! La invitație lui Teo si Nelu ne-am adunat acasa la Alexandra atat familia cat si prieteni apropiați care au luptat pt ea ca pt propriul copil! Ne-au fost alături și soții Soroiu cărora le mulțumim de la Câmpulung! Am plecat apoi din locul în care a fost răpită Alexandra pe următorul traseu: Liceul Mihai Viteazu, Parchetul din Caracal unde am lăsat în poarta și gard pancarte cu Alexandra și coruptia sistemului. Am lăsat și câteva lumânări care să simbolizeze DECESUL justiției și dreptatii! A urmat casa groazei a rebutului social Dinca unde am protestat și am bătut cu ciocanul în pământ mai multe pancarte cu mesaj clar pt el și complicii lui: FAMILIA DINCA LA PUȘCĂRIE, ALEXANDRA ESTE ÎN VIAȚĂ! A urmat sediul Politiei Caracal unde am protestat lăsând lumânări aprinse cu care am scris ALEX de la Alexandra însă am bătut în pământ în fața sediului poliției și o pancarta cu imaginea Alexandrei pt a le aduce aminte călăilor de câte ori merg la serviciu că o au pe conștiință pe Alexandra!
Teodora, mama Alexandrei a fost alături tot drumul pentru că suntem o familie unită care nu va abandona aflarea adevărului!
Le mulțumesc în numele familiei mele tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alaturi.“ a declarat Cumpănașu.

Florina Dinu

2 COMENTARII

 1. Acest caz este proba cea mai evident că nu există stat de drept in Romania,iar institutiile statului au fost transformate in SRL/uri, motiv de ingrijoreare ar fi trebuit pt. CSM, MI, MJ sim mai ales pt. Presedintele Romaniei CSAT pt a declara starea de urgentă pt COVID Coruptie.Toti cei implicati inca sunt pe functii ceea ce spune totul despre functionarea acestor institutii,.Recent Niculae Alexe ramane(ilegal!) in Politie conform deciziei CaCraiova 22.07.2020
  Ora estimata: 13:00
  Complet: C4 – contencios
  Tip solutie: Nefondat
  Solutia pe scurt: Respinge recursul ca nefondat.
  Demonstratiile de protest trebuie continuate si toti cei implicati acuzati ,mai ales clasa politică- PNL care întârzie nepermis măsurile legislative anticoruptie si revenirea la statul de drept.Se demonstreaza pe zi ce trece ca este o alta Marie cu aceeasi palarie!!!!!Nu pot acesti indivizi sa facă ce vor in statul meu dupa Revolutia din decembrie 1989!!!

 2. Acest caz este proba cea mai evidentă că nu există stat de drept in Romania,iar instituțiile statului au fost transformate in SRL/uri, motiv de îngrijorare ar fi trebuit pt. CSM, MI, MJ si mai ales pt. Presedintele Romaniei -CSAT pt a declara starea de urgentă pt COVID Coruptie.Toti cei implicati inca sunt pe functii ceea ce spune totul despre functionarea acestor institutii,.Recent Niculae Alexe rămâne(ilegal!) in Politie conform deciziei Ca Craiova 22.07.2020
  Ora estimata: 13:00
  Complet: C4 – contencios
  Tip solutie: Nefondat
  Solutia pe scurt: Respinge recursul ca nefondat.
  Demonstrațiile de protest trebuie continuate si toti cei implicati acuzati mai ales clasa politică- PNL care întârzie nepermis măsurile legislative anticoruptie si revenirea la statul de drept.Se demonstreaza pe zi ce trece ca este o alta Marie cu aceeasi palarie!!!!!Nu pot acesti indivizi să facă ce vor in statul meu dupa Revolutia din decembrie 1989!!!

Comentariile sunt închise.