Marius Oprescu, vicepreședinte al CDR SV Oltenia

0
302

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia s-a întrunit joi, 23 februarie, la Râmnicu Vâlcea. În urma votului președinților de consilii județene și primarilor de municipii, orașe și comune membre, au fost aleși președintele și vicepreședintele acestui for, care își exercită mandatul pe o perioadă de un an.

Astfel, preşedintele Consiliului Județean Dolj, domnul Cosmin Vasile, este noul preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al regiunii Sud-Vest Oltenia. Acesta va fi secondat, la conducere, de către președintele Consiliului Județean Olt, domnul Marius Oprescu.

Îi mulțumesc fostului președinte al CDR SV Oltenia, domnul Marius Oprescu, acum vicepreședinte al Consiliului, pentru eforturile depuse în direcția dezvoltării regiunii și susținerii intereselor regionale, precum și pentru colaborarea extraordinară pe care am avut-o în timpul mandatului său. Totodată, îl felicit pe domnul Cosmin Vasile pentru numirea la conducerea Consiliului. Îi doresc mult succes în noul mandat și îl asigur de întregul nostru sprijin. În ceea ce privește activitatea ADR SV Oltenia, pot spune că este foarte intensă în această perioadă. Depunem toate diligențele pentru ca actualii și viitorii beneficiari de fonduri europene din regiunea noastră să primească tot sprijinul de care au nevoie”, a declarat domnul Alexandru Stănescu, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia.

CDR SV Oltenia are un număr de 20 de membri, fiind format din presedinții consiliilor județene ale celor cinci județe care compun regiunea Oltenia – Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți, Vâlcea – și din câte un reprezentant al fiecărei categorii de consilii locale municipale, orășenești și comunale din fiecare județ al regiunii.