Marius OPRESCU: ”Lașitate, incompetență, iresponsabilitate, eșuare, clientelism, ignoranță, CRIZĂ=PNL”

0
1750

Marius Oprescu consideră că națiunea română trăiește un moment rușinos de iresponsabilitate, de incompetență crasă și de lașitate politică de neconceput, din partea partidului de la putere. Acesta mai face următoarele declarații:

În plină pandemie mondială, România are nevoie, mai mult ca oricând, de Stabilitate!

Națiunea română trăiește un moment rușinos de iresponsabilitate, de incompetență crasă și de lașitate politică de neconceput, din partea unui partid care a eșuat lamentabil în fața unui popor vulnerabil care trăiește, acum, o provocare medicală extremă. PNL numele tău este IRESPONSABILITATE!

Joaca de-a politica, în care îți faci calcule electorale și strategii pentru anticipate, în contextul în care România este la un pas de instituire a stării de urgență în lupta cu coronavirus, reprezintă o formă înaltă de trădare a interesului public; este o trădare a cetățenilor români care au nevoie de STABILITATE, ​RESPONSABILITATE și UNITATE. Care au nevoie de un GUVERN cu puteri depline! Au nevoie de un PREMIER!

Mascarada asumării unui guvern Cîţu, cu audieri în Parlamentul României a tuturor miniștrilor pe care și-i dorea în echipa sa, a ținut țara în loc. Este inadmisibil ca după această defilare grotescă, în pre-ora validării sale, să dea bir cu fugiții. Este bătaie de joc și o formă gravă de ignoranță a stării de alertă și asta în contextul în care a ciuntit bugetul sănătății, favorizând ingineriile financiare ale clienților politici. Este duplicitate, chiar minciună, în contextul în care se promiteau „lucruri minunate” pe care o să le facă.

​Rezultă, iată, singurul scop al guvernării PNL, al lui Ioannis, Cîţu, Orban și alții, la fel de slabi ca ei: anticipate NU SĂNĂTATE, jocuri electorale, NU STABILITATE!

Este sinistru să-ți predai mandatul în fața efectelor economice și sociale pe care le traversăm.

Lașitate, incompetență, iresponsabilitate, eșuare, clientelism, ignoranță, CRIZĂ = PNLa declarat președinte PSD Olt, Marius OPRESCU.