Marius Bălașa îl acuză pe Voiculescu că ”se inspiră” din platforma sa electorală

0
629

Marius Bălașa, candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Slatina, se plânge că Liviu Voiculescu, candidatul PNL pentru aceeași funcție, “se inspiră” din platforma sa electorală. Mărul discordiei dintre cei doi politicieni este “Înființarea unui Centru de pediatrie”.
„Dragi slătineni,
Încă de vineri, 28.08.2020, prima zi de campanie, am început să mă întâlnesc cu dumneavoastră în oraș pentru a vă face cunoscute proiectele necesare pentru dezvoltarea orașului nostru, precum și cea mai competentă echipă de consilieri locali.
Acum vă prezint platforma și în varianta on-line. Nu de alta, dar observ că, într-o lipsă totală de idei și de proiecte, pentru unii dintre contracandidați platforma mea electorală reprezintă un adevărat izvor de inspirație (Ex: Înființarea unui Centru de pediatrie)”, a scris, pe Facebook, Marius Bălașa.
Imediat după lansarea acestor acuzații în spațiul public, Voiculescu a explicat că programul său electoral și obiectivele sale pentru Slatina nu sunt scoase din sertarele altor aspiranți la funcția de primar, ci sunt clădite pe nevoile slătinenilor.
„După nici o săptămână de campanie, unii competitori electorali aleg lupta neloială. Așa se face că am fost stigmatizat cu un plagiat nejustificat, scos din puțul unei gândiri traumatizate deja de inerentul eșec din 27 septembrie.
Programul meu electoral și obiectivele mele pentru Slatina nu sunt scoase din sertarele altor aspiranți la funcția de primar, ci sunt clădite pe temelia ridicată din nevoile slătinenilor. Este o ingratitudine, o josnicie strategic plasată pentru a câștiga capital electoral și a înjosi neloial adversarul în spatele căruia ești, realmente, poziționat. Firesc ar fi ca, odată cu lansarea în spațiul public a unor astfel de aberații, să fie bine argumentate. Asta dacă se dorește și credibilitate din partea alegătorilor, nu doar obținerea voturilor pe căi imorale.
(Nu vei ajunge nicicum să-ți atingi obiectivele când așezi laolaltă minciuna sfruntată cu cinstea trâmbițată).” a explicat liberalul.