Mama Luizei Melencu i-a declarat război lui Cumpănașu

0
561

Mama Luizei Melencu nu vrea să mai audă de Alexandru Cumpănașu, după ce candidatul la alegerile prezidențiale a mințit-o că are probe care dovedesc faptul că fata ei se află în Italia, alături de Alexandra Măcesașnu. De partea Cealaltă, Cumpănașu a anunțat că rupe legătura cu familia Melencu și se concentrează pe căutarea Alexandrei.

Cazul Caracal: Mama Luizei Melencu i-a declarat război lui Alexandru Cumpănașu

Cu doar două zile înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a prezentat un material video în care apărea o tânără despre care spunea că este Luiza Melencu. Fata ar fi fost în Italia, unde ar fi fost obligată să se prostitueze. Candidatul la alegerile prezidențiale a reușit pe moment să păcălească familia Luizei și chiar a convins-o pe mama fetei să meargă cu el în Italia pentru a-și căuta fiica.

„Am găsit-o pe Luiza Melencu și sigur este și Alexandra alături. Pot să vă spun că am stat în Italia două zile, am găsit-o pe Luiza, avem și filmări și poze, știm unde se află, din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și tuturor autorităților de aici încolo, pentru că nu aveam confirmarea doamnei Melencu”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Ulterior s-a aflat că este vorba despre o altă fată în materialul video, deși Cumpănașu a susținut că are filmări și fotografii care dovedesc că Alexandra și Luiza sunt împreună.

Cei doi, Cumpănașu și doamna Melencu, urmau să plece împreună în Italia pentru a o căuta pe Luiza, fiind convinși că fata este încă în viață.

Mama Luizei Melencua declarat că e dispusă să meargă să își caute fata, mai ales după ce au fost din nou inflamate spiritele legat de dispariția celor doua fete și localizarea lor în Italia.

Mai mult decât atât, surse din presă susțin că Alexandru Cumpănașu ar fi anunțat că rupe legătura cu familia Luizei Melencuși alege să se concentreze pe căutarea Alexandrei Măceșanu. Se pare că totul ar fi pornit de la o neînțelegere ce a iscat un adevărat scandal.