Mai multe drumuri județene din Olt, închise

0
3803

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în vederea deszăpezirii, nu mai puțin de opt tronsoane de drumuri județene au fost închise circulației.

Potrivit reprezentanţilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Olt, este vorba despre următoarele tronsoane de drum:  DJ 542, pe tronsonul Caracal-Redea; DJ 542 A, pe tronsonul Redea-Rotunda;  DJ 544 A, pe tronsonul Vârtopu-Vădăstrița; DJ 546 C, pe tronsonul Potcoava-Perieți; DJ 604, pe tronsonul Bucinișu-Obârșia; DJ 641, pe tronsonul Caracal-Cezieni; DJ 653, pe tronsonul Stoicănești-Crăciunei-Radomirești; DJ 679, pe tronsonul Văleni-Seaca-Mihăești. Totodată, potrivit reprezentanților societății de distribuție a energiei electrice, la ora prânzului, sute de gospodării, din orașul Potcoava și comuna Izbiceni, nu erau alimentate cu energie electrică.

 „În localitatea Potcoava sunt afectate cinci puncte de transformare și sunt nealimentați 381 de consumatori, iar în localitatea Izbiceni este un punct de transformare afectat și sunt nealimentați 138 de consumatori”se arată într-un comunicat remis de CJSU.