Mai multe instituții din județ fac angajări. Primăria Corabia a scos la concurs două posturi

0
943

Mai multe posturi au fost scoase la concurs, în această perioadă, de instituții din județ.

Astfel, Colegiul Național „Ioniță Asan” din Caracal a scos la concurs trei posturi pe durată nedeterminată. Unitatea de învățământ are nevoie de un informatician IA, un bucătar și un muncitor.

Pentru fiecare post sunt cerute condiții specifice. Astfel, candidații care se înscriu pentru postul de informatician trebuie să aibă studii superioare cu specializarea informatică, dar nu au nevoie de vechime. Cei care vor să lucreze ca bucătar pot avea studii medii, trebuie să dețină curs de bucătar, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului trebuie să fie de minimum trei ani. Cei înscriși pentru postul de muncitor au nevoie de un curs „autorizare agent de pază” și curs cu specializarea fochist, ISCIR.

Concursul se va organiza după următorul calendar: 2 iunie – proba scrisă, 3 iunie – proba practică și 3 iunie – interviul.

Și Primăria Corabia face angajări, fiind scoase la concurs două posturi de referent, nivel studii M, în cadrul Serviciului Cultură.

Reprezentanții Primăriei Corabia cer ca viitorii angajați admiși pe cele două posturi să aibă minimum șapte ani vechime în muncă. Candidații își pot depune dosarele până pe 20 mai, proba scrisă este programată pe 28 mai, iar interviul pe 2 iunie.

Și Direcția Județeană de Statistică Olt are nevoie de personal. Cele două posturi de expert IA sunt scoase la concurs pe perioadă determinată, iunie 2020-30 septembrie 2021.

Candidații trebuie să dețină studii universitare de licență în domeniul științe sociale, științe inginerești, matematică sau științele naturii, vechimea în specialitatea studiilor necesare exercității funcției trebuie să fie de șapte ani. Dosarele pot fi depuse până pe 18 mai, proba scrisă este organizată pe 25 mai, proba practică pe 28 mai, iar interviul pe 3 iunie.