Mădălina Ghenea a fost surprinsă în compania noului iubit, un milionar celebru

0
1016

Top modelul şi actriţa Mădălina Ghenea (30 de ani) şi dealerul de artă Vito Schnabel (32 de ani) au fost surprinşi sărutându-se, fapt ce confirmă astfel despărţirea româncei de tatăl fetiţei ei, omul de afaceri Matei Stratan.

Mădălina Ghenea şi Vito Schnabel au fost surprinşi pe 1 aprilie pe o plajă din St. Barts, o insulă din Marea Caraibelor, în timp ce se sărutau şi se plimbau ţinându-se de mână, imaginile fiind publicate de Daily Mail.    Milionarul Vito Schnabel a încheiat recent o relaţie de scurtă durată cu actriţa Amber Heard şi, în perioada 2014-2017, a fost împreună cu supermodelul Heidi Klum.    Vito Schnabel este un celebru dealer de artă, proprietar al unei galerii care îi poartă numele, fondată în 2015 în Elveţia, şi fondator al Vito Schnabel Projects, înfiinţat în 2003 în New York.

La rândul ei, Mădălina Ghenea a avut relaţii intens mediatizate cu persoane celebre, inclusiv cu actorii Michael Fassbender şi Leonardo DiCaprio. Anterior, românca a fost logodnica actorului Gerard Butler, dar şi a designerului german Philipp Plein.   În aprilie 2017, după un an de relaţie, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au devenit părinţii unei fetiţe, Charlotte. La doar câteva luni de la naşterea copilului au apărut şi primele zvonuri că s-ar fi despărţit. Vedeta nu a comentat niciodată informaţiile, însă cuplul a mai fost surprins împreună la diverse evenimente mondene, ultima dată fiind la Festivalul de Film de la Roma (foto jos), din octombrie 2018.

Sursa: adevărul.ro