Ludovic Orban, Virgil Popescu, Costel Alexe și Lucian Bode vin la Slatina

0
688

În ultima zi a lunii în curs, premierul României, Ludovic Orban, Ministrul Economiei, Virgil Popescu, Ministrul Mediului, Costel Alexe și Ministrul Transporturilor, Lucian Bode vin la Slatina. Miniștrii liberali vor efectua două vizite importante la nivelul județului: una va fi la ALRO, deoarece fabrica împlinește 55 de ani de la înființare, iar cea de-a doua vizită va fi pe șantierul de lucru al Drumului Expres Pitești-Craiova.
”Dragi slătineni, vă informez ca pe data de 30 iunie, vor veni la Slatina: Premierul României, Ludovic Orban, Ministrul Economiei, Virgil Popescu, Ministrul Mediului, Costel Alexe și Ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Această vizită se datorează faptului că pe data de 30 iunie, unul dintre cei mai mare angajatori din jududețul Olt, ALRO SLATINA, împlinește 55 de ani de la prima șarjă de aluminiu.
Vă reamintesc că Guvernul PNL condus de Ludovic Orban este singurul guvern în ultimii 12 ani care a făcut posibilă aprobarea schemei de ajutor de stat pentru sprijinirea companiilor mai consumatoare de energie electrică.
Tot marți, miniștrii liberali vor efectua o vizită de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor pe șantierul de lucru al Drumului Expres Pitești-Craiova.” a declarat Știrbu.

Florina DINU