Ludovic Orban, la Deveselu

0
473

În ultima săptămână, pe meleagurile comunei Deveselu au ajuns cele mai importante nume ale scenei politice actuale, Florin Cîțu, premierul României, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, și Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii, dar și Ludovic Orban, președintele PNL și președintele Camerei Deputaților.

Liberalii au venit în Olt pentru a-l susține pe Marius Iulian Aliman, candidatul Partidului Național Liberal Olt, la funcția de primar al comunei Deveselu.
Duminică, 27 iunie, vor avea loc alegerile în localitatea Deveselu.

Comuna Deveselu a rămas fără primar după ce în toamna anului trecut cu doar câteva zile înainte de alegerile din 27 septembrie Ion Aliman, candidatul Partidului Social Democrat, a murit din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Cu toate acestea cetăţenii din comună l-au votat pe candidatul PSD, Ion Aliman. În aceste condiții, Consiliul Local Deveselu a desemnat un viceprimar, în persoana lui Nicolae Dobre, care în acest moment îndeplineşte şi atribuţiile de primar. Dobre este vărul primarului decedat toamna trecută, Ion Aliman și candidatul PSD pentru funcția de primar.