Liviu Voiculescu: ”Vom reda României mândria de țară europeană.”

0
226

Echipa PNL Olt, prin toate organizațiile sale, desfășoară activități în teritoriu. membrii Partidului Național Liberal stau de vorbă cu cetățenii din județ și din municipiul Slatina, împart flyere, promovează importanța alegerilor europarlamentare și explică rolul unui europarlamentar.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, are încredere în faptul că formațiunea sa va aduce un scor bun pentru alegerile europarlamentare din 26 mai și spune despre Ludovic Orban că este omul potrivit ca să dinamizeze activitatea politică a celui mai mare partid de opoziție.

„Când îți tragi energia din puterea unui om capabil să dinamizeze activitatea politică din postura de lider al celui mai numeros partid al Opoziției, lucrurile par mai simple, mai ușoare, mai motivate și mai optimiste. Am devenit, suntem și vom fi tot mai puternici pentru că știm și vrem să punem România în primul rând. Pe 26 Mai vom da, împreună, startul democrației și vom reda României mândria de țară europeană”, a transmis liderul PNL Olt.