Liviu Voiculescu: “Nu intenționez în niciun fel să demisionez din fruntea PNL Olt!”

0
541

Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a decis să facă lumină în cazul demisiei sale din fruntea partidului pe care îl reprezintă. Liberalul susține că nu intenționeză în niciun fel să demisioneze din fruntea PNL Olt:
“În caz că mai sunt persoane, jurnaliști sau nu, care au uitat că s-a încheiat campania electorală, țin să fac câteva precizări importante:
Nu intenționez în niciun fel să demisionez din fruntea PNL Olt!
Nu girez nicicum speculațiile strategice făcute în spațiul public cu scopul de a destabiliza echipa liberală de la Olt și nu dau satisfacție unor personaje certate cu cinstea și demnitatea!
Nu acord nicio minimă atenție ieșirilor publice disperate ale unor persoane care și-au pierdut calitatea de membri PNL prin inactivitate politică și defăimări repetate la adresa altor membri sau ai filialei din care au făcut parte!
Sunt președinte al PNL Olt și, odată cu încheierea alegerilor parlamentare, senator PNL și intenționez să-mi onorez cele două mandate în interesul filialei pe care o conduc și al oltenilor care m-au votat. Orice altă informație care-mi folosește numele în mod neverificat este falsă și neavenită.” a declarat Voiculescu.