Little Prints ne dezvăluie cum să începem diversificarea la bebeluși cu mai mult succes

0
143

Perioada de diversificare alimentară în cazul bebelușilor este acea nouă etapă în care orice părinte trăiește emoții. Bebelușul crește, începe să aibă preferințe, cunoaște noi gusturi și texturi și față de lunile anterioare laptele nu mai este singura sa masă. Sună idilic, până în cazul celor care nu acceptă deloc sau parțial să guste altceva în afară de lapte.

Există tot felul de teorii despre ce anume ar trebui sau nu ar trebui să facă părinții pentru ca un bebeluș să fie mai atras de ideea de a mânca solid. Printre altele, descoperim și importanța unor accesorii precum castroane si boluri pentru bebelusi. Sunt multe astfel de produse în comerț, însă cele premium le vom găsi disponibile la Little Prints.

Cât de mult contează bolul de mâncare

La fel ca și în cazul adulților de altfel, vorbim despre plăcerea de a crea o întreagă experiență culinară. Suntem atrași de ce vedem, prima impresie este cea legată de aspect și implicit de cum este prezentat un meniu. Urmează stimularea celorlalte simțuri cu textura și gustul mâncării.

Așadar, parte din toată această poveste în care voi ca părinți încercați să îl convingeți pe bebeluș să mănânce înseamnă și a utiliza boluri speciale pentru cei mici. Adică nici prea mari, nici prea mici, cele care sub o formă sau alta sunt interesante și fac ca ceea ce este în fața ochilor pe masă să fie mai atractiv.

În cadrul magazinului online Little Prints vom găsi astfel de boluri și castroane, precum și tacamuri în mărimi potrivite pentru mâinile mici de bebeluș.

Sunt de preferat bolurile din silicon, cu ventuză la bază

Din rațiuni practice vă veți bucura să puteți achiziționa tot ce este necesar dintr-un singur loc. Magazinul online littleprints.ro are în stocul său produse premium din silicon și  nu numai. Nu conțin ftalați, BPA sau alți compuși toxici. În plus, bolurile și alte accesorii de aici rezistă foarte bine la uzură și spălări și sterilizări repetate.

Unele dintre cele mai practice tipuri de boluri sunt cele din silicon, ce au la bază ventuză. Asta pentru că nu prezintă risc de a se sparge sau crăpa și o dată prinsă ventuza de o suprafață, mâinile năzdrăvane de bebeluș nu o pot desprinde. Ce-i drept, ar cam trebuie să vă așteptați la mâncare peste tot în jur și multă joacă, mâncare frământată la liber, însă aceasta este povestea benefică pentru că astfel cei mici cunosc  mâncarea. Devin curioși și stimulați – prin gust, miros etc. – să încerce acel ceva nou.

Cum puteți comanda

Răbdarea nu o veți găsi aici, nici rețete, însă produse utile cu care să faceți tranziția la această etapă din viață, da. Puteți cumpăra de aici bavete mari, cu mâneci, de asemenea din silicon. Tacamuri și boluri de tot felul, protecții pentru masă și toate acestea de la brand propriu sau branduri de renume – Mushie, suzete Bibs sau Frigg. Comenzile sunt posibile exclusiv online.

Contact:

+4 0725 766 847  hello@littleprints.ro