Liderul PNL Olt, apucături de securist!

0
812

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, are apucături dictatoriale, iar după unii colegi de ai săi “securiste”.

Datorită modului în care alege să-și conducă partidul, după modelul Dragnea, Voiculescu și-a pierdut pe drum cei mai importanți membri din conducerea partidului la nivelul județului Olt. Rând pe rând mulți dintre aceștia l-au părăsit sau, pentru că i s-au opus într-un fel sau altul, și-au dat demisia. La sfârșitul săptămânii trecute a părăsit PNL Olt și președintele Tineretului Liberal Ionuț Comănescu.

Nu credem că e o mare pierdere pentru partid, pentru că acesta se vedea cu mari șanse de câștig la Primăria Slatina, deși experiența și valoarea sa erau sub limita necesară ocupării unei asemenea funcții. În toate luările sale de cuvânt, în partid sau în public și mai ales pe rețelele de socializare acesta se limita doar la 3 aspecte legate de Municipiul Slatina: câinii vagabonzi, apa de la robinet și lipsa locurilor de muncă.

Între liderul județean Voiculescu și experimentatul politician Gigel Știrbu s-au iscat în ultimul timp dispute și certuri care au creat neliniște în rândul organizației de partid. Se pare că tânărul politician crede că politica se face în stil securist cu întalniri secrete în case conspirative, cu invitați aleși pe sprânceană și fără consultarea oamenilor cu experiență din partid.

Este o povară prea mare pentru Liviu Voiculescu această funcție, iar deputatul Gigel Știrbu și-a dat seama despre această situație delicată și reacțiile sale nu vor întârzia să apară. Credem că în cel mai scurt timp și viitorul Referendum va fi un test important, la Olt va fi o altă conducere capabilă și cu experiența necesară.