La Primăria Caracal cei doi edili au înțeles că…

0
2374

… în prim-planul activității lor trebuie să se afle comunitatea, nu rivalitățile personale.

În numărul trecut al Gazetei Oltului am publicat un material prin care explicam situația neînțelegerilor din Primăria Municipiului Caracal, dar și faptul că atât anul trecut, cât și anul acesta investițiile pe plan local nu au încetat să apară.

Multe dintre ele s-au bazat pe fonduri europene, astfel că se demonstrează profesionalismul de care dau dovadă primarul Liviu Radu, dar și viceprimarul Octavian Stănescu.

Nu are sens să deschidem Cutia Pandorei și să intrăm în fondul problemelor de rivalitate dintre cei doi, la care au contribuit masiv ”băieții cu interese”, ”răspândacii” de serviciu, cât și cei care urmăreau diverse funcții sau favoruri.

Ne-am bucurat astăzi la aflarea veștii că cei doi edili își concentrează atenția și energia spre binele comunității pe care o conduc. În urma articolului nostru, dar și a unei intervenții a liderilor județeni din cadrul PSD, Radu și Stănescu s-au așezat la masă la prima oră și și-au clarificat situația.

De asemenea, cei doi dau dovadă de înțelepciune și seriozitate prin convenirea faptului că nu cearta trebuie să fie nucleul unei administrații de succes și că prioritar este binele municipiului Caracal. Le dorim succes în toate activitățile desfășurate!