Jandarmii olteni, din nou la datorie

0
236

Jandarmii olteni asigură ordinea publică şi protecţia participanţilor la manifestările prilejuite de sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului.

În perioada 07-10 septembrie 2017, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, vor asigura măsurile de ordine şi protecţia participanţilor pe timpul manifestărilor cultural – artistice prilejuite de sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului, ce se vor desfășura în mai multe localități din județ: Balş; Rusăneşti, Slătioara,  Brebeni,  Schitu, Optaşi Măgura, Tătuleşti, Vlădila și Rotunda. În sprijinul jandarmilor olteni, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică care se desfăşoară în localităţile Slătioara şi Brebeni.

Totodată, în ziua de 09.09.2017, efective de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de handbal din Liga Naţională dintre C.S.M. Slatina şi A.S.C. Corona Braşov, care se va disputa în Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina.

Jandarmii vor acționa pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurare a manifestărilor, cât și pe traseele de afluire/defluire a participanților.

Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Olt recomandă participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine.