Iulian Preda: Pe teritoriul comunei Sâmburești, satul Tonești a fost observat un urs!

0
409

Stare de alertă în comuna Sâmburești din județul Olt după ce doi localnici ai satului Tonești au văzut un urs. Animalul se plimba nestingherit în zona drumului dinspre relee spre Brănila.

Edilul, Iulian Preda, împreună cu doi localnici și cu un polițist au mers în zona indicată, unde au fotografiat urmele lăsate de urs. Pozele au fost urcate pe o rețea de socializare pentru a atrage  atenția cetățenilor asupra pericolului care pândește din umbră. Totodată, primarul a sesizat Instituția Prefectului – Județul Olt, Direcția Sanitar Veterinară Olt și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt despre situația periculoasă creată:

Anunț foarte important: pe teritoriul comunei Sâmburești, satul Tonești, zona drumului dinspre relee spre Brănila, a fost observat astăzi (luni, 22 mai n.r.) de către doi cetățeni ai satului, un urs. Mergând la fața locului împreună cu săteni și cu un polițist am identificat aceste urme. Sesizăm Instituția Prefectului – Județul Olt, Direcția Sanitar Veterinară Olt și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt despre situația periculoasă creată. Vă rugăm să aveți multă atenție”, a scris Iulian Preda pe pagina sa.