Pompierii care au acționat la stingerea incendiului izbucnit la un acoperiș de pe bulevardul N. Titulescu din Slatina, premiați

0
268

În prezența prefectului de Olt, Florin HOMOREAN, la sediul ISU Olt, pompierilor care au acționat pentru stingerea incendiului puternic izbucnit la un acoperiș de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina, au fost premiați. Evenimentul a avut loc luni, 4 iulie 2022.

Ceremonia de astăzi este dedicată colegilor care au intervenit la incendiul puternic produs în luna mai, la acoperișul unui bloc din municipiul Slatina, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu.

Chiar dacă a trecut destul de mult timp de la eveniment, am dorit în primul rând să fie cât mai mulți dintre colegii care se aflau pe tură când a izbucnit incendiul, pentru că intervenția lor promptă a limitat semnificativ pagubele produse de incendiu.

De asemenea, un rol foarte important l-au avut colegii care au sprijinit acțiunile de intervenție, chiar dacă se aflau în timpul liber, cărora, de asemenea, vreau să le mulțumesc.

Misiunea a fost una cu un grad ridicat de dificultate, a necesitat alocarea importată de forțe și mijloace, iar finalizarea cu succes a acesteia este încă o dovadă a profesionalismului dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru modul în care ați acționat, pentru implicarea de care ați dat dovadă și pentru că îi faceți pe cetățeni să se simtă în siguranță atunci când le sunteți în preajmă” a transmis Colonelul Adrian TĂNASE, Inspectorul Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.