IPJ Olt caută ofițeri de poliție și agenți de poliție din sursă externă

0
675

Inspectoratul de Poliție Județean Olt scoate la concurs 12 posturi de ofițeri de poliție și 5 posturi de agenți de poliție prin încadrare din sursă externă.

Înscrierile se fac on-line, pe adresa de e-mail: sursaexterna@ot.politiaromana.ro, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare(pe data de 05.10.2021 până la orele 16:00). Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile respective sunt în specialitățile cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică,  pregătire profesională, reținere și arestare preventivă,  cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, structura de securitate, investigarea criminalității economice și implementarea proiectelor europene.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.