Ion Doldurea: ”Guvernul Cîțu a blocat proiectele de dezvoltare ale Municipiului Caracal”

0
215
Alocarea banilor din fondul de rezervă, de către Florin Cîțu, a atras revolta mai multor primari din județul Olt. Printre aceștia se numără și Ion Doldurea, edilul municipiului Caracal, care din nefericire nu a primit niciun ban din partea Guvernului deși Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației subliniază că, în acordarea banilor, nu s-a ținut cont de culoarea politică a primarilor:
”Guvernul Cîțu a blocat proiectele de dezvoltare ale Municipiului nostru. Orașul CARACAL nu a primit nici un leu din Fondul de Rezervă pentru proiectele locale.
Guvernul interimar Cîțu a alocat peste un miliard de lei din Fondul de rezervă pentru proiecte locale, potrivit Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care subliniază că, în acordarea banilor, nu s-a ținut cont de culoarea politică a primarilor. Totuși, sumele cele mai mari sunt alocate primăriilor conduse de liberali.
În județul Olt, Slatina și Caracal nu au primit nimic!!!
Sumele cele mai mari merg, așadar, în Olt, la primăriile liberale, în vreme ce localitățile conduse de primari PSD primesc sume nesemnificative. Și nu doar în Olt!” a declarat Ion Doldurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here