Întâlnire importantă la Finanțele oltene

0
177

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt va organiza în data de 17 iulie 2019, cu începere de la ora 11.00 o întâlnire cu contribuabilii și mediul de afaceri din judeţ.

  În cadrul acesteia vor fi oferite clarificări și îndrumări privind următoarele teme:

 Declaraţia Unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice: categoriile de persoane care au obligaţia depunerii declaratiei unice, modalitatea de completare, modalităţi de depunere a declaraţiei unice, noutăţi legislative;

Serviciile electronice oferite de A.N.A.F (Serviciul Spaţiul Privat Virtual şi Serviciul de depunere on-line ): avantajele utilizării serviciilor.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.  Reuniunea va avea loc la sediul instituţiei din Slatina, strada Arcului numărul 2A, judeţul Olt, în sala de şedinţe de la etajul 1.