Întâlnire importantă la Finanțe

0
265

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt va organiza în data de 20 iunie 2019, cu începere de la ora 11.00, o întâlnire cu contribuabilii și mediul de afaceri din judeţ. În cadrul acesteia vor fi dezbătute şi lămurite aspecte privind „Modificare legislație zilieri”.

În cadrul aceleiaşi întâlniri vor fi clarificate şi aspecte privind „ Declaraţia Unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice: categoriile de persoane care au obligaţia depunerii declaratiei unice, modalitatea de completare, modalităţi de depunere electronică a declaraţiei unice și Serviciile electronice oferite de A.N.A.F (Serviciul Spaţiul Privat Virtual şi Serviciul de depunere on-line ): avantajele utilizării serviciilor electronice, modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice.

                                                                                                                                   Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.  Reuniunea va avea loc la sediul instituţiei din Slatina, strada Arcului numărul 2, judeţul Olt, în sala de şedinţe  de la etajul 1.  Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme. Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Olt  , prin intermediul CallCenter-ului apelând  numărul de telefon 031 .403.91.60 sau  prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link :https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm .