Înjunghiat după un scandal la beție

0
468

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din satul Comani, oraș Drăgănești Olt, a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat, după ce, luni seara, a încercat să înjunghie mai mulți cetățeni la barul din sat. Aceștia consumaseră alcool și s-au luat la ceartă, iar tânărul s-a întors în bar cu un cuțit, cu care intenționa să-i taie gâtul unuia dintre bărbații cu care s-a certat. Respectivul s-a ferit, astfel încât agresorul a atacat o altă persoană, pe care a și înjunghiat-o în zona paraombilicară dreaptă, punându-i astfel viața în pericol.

”Din cuprinsul constatărilor preliminare emise de SJML Olt, persoana vătămată prezintă în regiunea paraombicală dreapta, o plagă oblică descendentă, dinspre lateral spre medial, de 8 cm., suturată, cu marginile netede, iar în regiunea xifo suprapubian, o plagă postoperatorie de aproximativ 20 cm., suturată.

În flancul drept, s-a montat un tub de dren, pe care se exteriorizează sânge (în punga colectoare, aproximativ 100 ml.). S-a concluzionat că persoana vătămată Ţăndărică Floricel, a prezentat o leziune traumatică, ce s-a putut produce la data de 15.04.2019, prin lovire cu corp tăietor-înţepător (leziunea consemnată la pct.1), care i-a pus în primejdie viaţa şi care a necesitat pentru vindecare, un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale”, este menționat într-un comunicat transmis de parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.