În Scornicești se asfaltează de zor

0
216
În orașul Scornicești se asfaltează de zor. Mai multe străzi din localitate au intrat în programul de modernizare spre bucuria cetățenilor. Este un program important pentru comunitate, la care edilul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a muncit foarte mult, dar satisfacția implementării este pe măsură:
”În urma lucrărilor de pregătire a infrastructurii drumurilor de pe strada Linia Dealului, Agronomului, Osicii și Câmpului, am început asfaltarea propriu-zisă a acestor străzi componente ale localității noastre. Sunt lucrări de care aveam nevoie și vă asigur că în perioada următoare vor mai urma și altele la fel de importante pentru tot ceea ce înseamnă Scornicești.
În acest sens, tot de astăzi au demarat etapele de pregătire a infrastructurii în vederea asfaltării în Jitaru, lucrări care vor fi supravegheate atât de mine, cât și de consilierul local Valerică Albăstroiu, cel care a insistat și s-a luptat cu toate forțele pentru impelemntarea acestui proiect, și vă asigur că nu e singurul.
Nu în ultimul rând, țin să vă mai informez că tot în prima parte a acestei zile am dat startul la reabilitarea aleii care face legătura dintre strada Păcii și bulevardul Muncii – limită cu Școala „Nicolae Coculescu” din Scornicești.
Toate acestea, adăugate la cele care au fost și cele ce vor mai fi, mă bucură și în același timp mă motivează, dovedind că am alături de mine o echipă puternică și competentă care a înțeles că împreună, prin stăruință, răbdare și înțelegere putem schimba în bine orașul Scornicești și viața celor ce s-au născut și locuiesc în el.” a declarat Daniel Tudor, edilul localității.