Hotelul Ramada by Wyndham Slatina Parc s-a deschis

0
951

Ramada by Wyndham Slatina, fostul Hotel Parc deţinut de omul de afaceri local Constantin Goanţă, s-a deschis oficial, devenind al 14-lea hotel inaugurat sub brandul Ramada Wyndham Hotels & Resorts pe piața locală.

Situat în centrul orașului Slatina, noul Ramada pune la dispoziție 93 de camere și apartamente, două restaurante – Green și Primavera – cu meniu internațional gourmet, două terase cu grădini impresionante, Lobby bar Centrum, cu o gamă variată de băuturi alcoolice și non alcoolice, un centru fitness dotat cu echipamente de ultimă generație, precum și un centru wellness&spa.

Centrul de conferințe beneficiază de două săli modulare, care oferă o mare flexibilitate a spațiului, având o capacitate de 30 până la 100 de locuri. În plus, hotelul poate găzdui evenimente private și corporate, de până la 150 de persoane.

Conștienți de importanța pe care fiecare dintre noi trebuie să o acordăm protecției mediului, noul Ramada a investit în soluții moderne destinate creșterii eficienței energetice și reducerii consumului de energie generatoare de emisii poluante. În plus, clienții hotelului beneficiază de parcare privată dotată cu stații pentru încărcarea mașinilor electrice. Acest angajament față de practicile durabile este unul dintre numeroasele moduri prin care ne asigurăm că valorile noastre de bază sunt aliniate cu cele ale oaspeților noștri”, a declarat Oana Goanţă, Hotel Manager Ramada Slatina Parc by Wyndham.

În luna august a anului trecut, Wyndham Hotels & Resorts, una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume, cu circa 9.000 de hoteluri în aproape 95 de țări, a anunțat continuarea expansiunii sub brandul Ramada în România, odată cu deschiderea noului hotel din Târgu Jiu. Ramada by Wyndham Târgu Jiu, deținut de antreprenorul local Cristi Şerban, este primul hotel din județul Gorj de 4 stele afiliat la un lanț hotelier internațional și a fost inaugurat pe 1 septembrie 2021.

Ramada by Wyndham este unul dintre cele mai cunoscute branduri hotelierie mid-scale din lume, cu un portofoliu de peste 800 de proprietăți. În România, portofoliul cuprinde Ramada Hotel & Suites by Wyndham Bucharest North, Ramada by Wyndham Sibiu, Ramada by Wyndham Bucharest Parc, Ramada by Wyndham Iași City Centre, Ramada Plaza by Wyndham Bucharest Convention Centre, Ramada by Wyndham Oradea, Ramada by Wyndham Pitești, Ramada by Wyndham Cluj, Ramada Plaza by Wyndham Craiova, Ramada by Wyndham Constanța și Ramada by Wyndham Râmnicu Vâlcea.

Sursă: www.trendshrb.ro