Horoscop săptămânal: 25 februarie – 3 martie

0
377

Berbec

Săptămâna va fi plină de schimbări, mai ales în ceea ce priveşte viaţa personală. Cu multe emoţii şi stări diverse, veţi avea nevoie de timp pentru a respira. Luaţi lucrurile cu mult calm! De asemenea, luaţi atitudine în faţa oricui se opune intereselor voastre. La sfârşitul săptămânii veţi găsi timpul necesar pentru relaxare.

Nativii din zodia Berbec sunt pregătiți să discute niște subiecte serioase cu prietenii din grupul lor. S-au adunat multe lucruri ce nu le pică prea bine și este cazul să ceară câteva explicații. Totul trebuie să decurgă pe un ton calm.

Taur

Cel mai important aspect ţine de ajungerea la un consens în legătură cu o problemă financiară. Astfel, accentul trebuie pus pe viaţa familială. Cu diplomaţie, veţi primi implicarea şi suportul de care aveţi nevoie. Va apărea o urgenţă şi veţi reuşi să rezolvaţi totul cu bine.

Nativii din zodia Taur reușesc să fie în centrul atenției pe oriunde se duc. Sunt sufletul petrecerii, coordonatorii proiectelor și răspândesc acea energie pozitivă de care toată lumea are nevoie. Nu poți fi trist în prezența unui Taur.

Gemeni

Dacă aveţi neînţelegeri cu partenerul de viaţă, e nevoie să staţi de vorbă şi să vă expuneţi toate sentimentele în legătură cu ceea ce vă frământă. În rest, ţineţi-vă gândurile pentru dumneavoastră, la muncă sau la evenimentele sociale. Nu e săptămâna dumneavoastră cea mai bună în legătură cu claritatea informaţiilor expuse.

Nativii din zodia Gemeni trebuie să învețe să accepte și părerile celor din jur. În această săptămână vor fi puși în diferite situații care necesită lucrul în echipă. Chiar dacă sunt de părere că deja le știu pe toate, este bine să asculte întotdeauna și o a doua opinie.

Rac

Sunteţi în continuare preocupaţi cu aspectele financiare, independenţa şi ţelurile dumneavoastră. Până la urmă, veţi clarifica toate aspectele şi, cu răbdare, veţi vedea că vor apărea oportunităţi noi. Familia vă este alături şi vă va ajuta cu banii.

Nativii din zodia Rac trebuie să găsească modalități noi de a-și petrece timpul liber. Este momentul să își amintească exact care sunt acele activități la care se pricep cel mai bine și care, în același timp, reușesc să îi destindă.

Leu

Fiţi mai pozitivi în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale şi de prietenie. Orice neclarităţi aveaţi, acum se vor rezolva. În cazul aspectelor legale şi de învăţare, bazaţi-vă pe instinct. Puteţi să vă aventuraţi în diverse călătorii, dar nu exageraţi cu atitudinea de infatuare.

Nativii din zodia Leu trebuie să își construiască o strategie de atac pentru noul lor plan de afaceri. De asemenea, este foarte important să aibă grijă la persoanele cu care aleg să se asocieze. Au nevoie de cineva care să îi ajute să se dezvolte, nu opusul.

Fecioară

Intuiţia dumneavoastră este la cote maxime şi puteţi să vă asumaţi riscuri. Mâna va fi câştigătoare. O problemă casnică poate acum fi lăsată în urmă. Trebuie să acordaţi atenţie sănătăţii sau măcar dieta trebuie schimbată. Implicaţi-vă în aspecte financiare spre sfârşitul săptămânii.

Nativii din zodia Fecioară trebuie ca în această săptămână să ignore persoanele care nu le sunt pe plac. Chiar dacă aceștia par puși pe conflict, nu are rost să intre în gura lor. Trebuie să se ferească pe cât posibil de energiile negative.

Balanță

Noua schimbare în carieră vă aduce în prim-plan, dar aveţi energia şi puterea de a duce totul la capăt cu succes. Agitaţia recentă vă face însă irascibil şi aveţi grijă să nu jigniţi colegii de muncă. De sâmbătă încolo, relaţiile cu cei din jur se vor îmbunătăţi şi veţi avea parte de momente de relaxare.

Nativii din zodia Balanță sunt invitați să petreacă mai mult timp cu familia lor în această săptămână. Reuniunile de acest tip au fost dintotdeauna preferatele lor și, pe lângă asta, reprezintă un prilej bun pentru a mai povesti noutățile din ultima perioadă.

Scorpion

Ascultaţi sfaturile care vi se dau, mai ales pe planul domestic, pentru că aţi putea să rezolvaţi nişte situaţii încurcate. Nu fiţi mândru, ci apelaţi la ajutorul celor din jur! Intuiţia e bună, dar trebuie să meargă mână în mână cu o gândire pozitivă.

Nativii din zodia Scorpion au învățat să își tempereze caracterul vulcanic. Toți cei din jur îi admiră pentru modul lor diplomat de a rezolva problemele. Preferă să stea deoparte atunci când se ivesc situații conflictuale.

Săgetător

Săptămâna e una plină de creativitate şi vi se schimbă perspectiva. Pentru planurile deja făcute, dumneavoastră va trebui să deveniţi organizatorul. Aveţi grijă cu banii, pentru că tindeţi să exageraţi în privința cumpărăturilor.

Nativii din zodia Săgetător trebuie să aibă încredere deplină în ceea ce fac. Au foarte multe activități de întreprins, iar ambiția este calitatea-cheie dintr-o astfel de ecuație. Perseverența îi va duce pe culmile succesului.

Capricorn

Trebuie să fiţi flexibil şi să aveţi mintea deschisă în situaţiile care implică bani. Puteţi găsi un partener de încredere care să vă sporească beneficiile materiale. Aveţi tendinţa de a exagera unele lucruri şi de a jigni persoanele dragi. Aveţi grijă la cuvintele folosite şi cumpăraţi cadouri pentru cei iubiţi!

Nativii din zodia Capricorn au tendința de a interpreta lucrurile total greșit în această săptămână. Energiile negative care îi cuprind se răsfrâng și asupra comportamentului lor. Trebuie să renunțe la a mai trage concluzii pripite și să înțeleagă ceea ce au de spus cei din jur.

Vărsător

Emoţiile şi instinctele merg în sens ascendent, aşa că sensibilitatea e crescută în aceste zile. Prietenii vă vor ajuta să clarificaţi anumite aspecte. Nicio problemă ori obstacol care va apărea nu este de nerezolvat, aşa că înarmaţi-vă cu mult calm şi toate se vor rezolva. Nimic nu este atât de complicat pe cât pare.

Nativii din zodia Vărsător sunt plini de idei creative în această săptămână, fapt care ar putea stârni invidia anumitor colegi. Acesta nu poate fi decât un lucru bun. Acum trebuie să fie și mai motivați pentru a pune în practică acele idei.

Pești

Va apărea o opţiune nouă care se va dovedi o variantă foarte bună de gestionare a situaţiei în care vă aflaţi. Păstraţi-vă gândurile pentru sine, căci nu excelaţi la comunicare. Dacă sănătatea cere atenţie, să nu ezitaţi să mergeţi la medic…

Nativii din zodia Pești trebuie să înceapă să dea viață visurilor pe care le au. În acest sens, trebuie să se folosească de toate resursele pe care le au la dispoziție și, dacă este necesar, să ceară ajutorul unor persoane avizate.