Horoscop săptămânal: 21-27 ianuarie |

0
331

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să încheie un capitol dureros din viața sentimentală și astfel să pornească la drum cu o nouă viziune, constructivă și mai echilibrată. Nativii vor fi mai puternici și mai stăpâni pe sine. În plus, vor avea prietenii aproape și vor beneficia de sprijin, susținere și ajutor moral din partea acestora. Este momentul să se împace, să se apropie mai mult de persoanele din anturaj, să socializeze mai mult cu oamenii, în general. Cei mai norocoși dintre Berbeci pot începe o altă relație în această perioadă. Nu este exclus ca în zona sentimentală, ca urmare a Eclipsei totale de Lună, să apară răsturnări de situație și evenimente neașteptate. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru manifestări artistice și pentru excelare în tot ce ține de zona de creație. Atenție mai multă la sănătate. Posibile răceli, viroze și infecții respiratorii!

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi mult mai determinați să petreacă timp cu familia. Unii nativi vor reuși acum să se împace cu rudele cu care au fost în conflict, dar și să deschidă o nouă etapă în relația cu părinții, posibil să devină mai apropiați și mai înțelegători. Faptul că Luna Plină este însoțită de o eclipsă totală de Lună poate aduce situații neașteptate în familie, posibil momente de criză. Nu este exclus ca unii Tauri să înceapă renovări și reamenajări în locuință, să se mute, să-și schimbe domiciliul. La locul de muncă situația va fi destul de tensionată, conflictele cu colegii și superiorii fiind la limită. Este recomandat să se încerce o reechilibrare între timpul petrecut cu familia și cel petrecut la job. Posibile schimbări de carieră și negocieri în acest sens.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să plece într-o călătorie, fie în interes de serviciu, fie într-o vacanță alături de prieteni sau de persoana iubită. Nativii care au de susținut examene, teste, interviuri vor fi constrânși de contextul astrologic să-și dea mai mult silința, mai ales că nu trec prin cea mai bună etapă din punctul de vedere al comunicării, care poate fi agresivă și lipsită de diplomație. Eclipsa de Lună poate aduce răsturnări de situație în relația cu frații, cu rudele și în tot ce ține de cunoaștere, comunicare și învățare. Pe de altă parte, se cere o analizare a unor principii de viață, credințe și idealuri care până acum au stârnit valuri de controverse în jurul lor.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să culeagă roadele financiare ale muncii depuse până acum. Nativii mai norocoși pot obține o mărire de salariu, o primă sau un bonus de merit. Nu este exclus să deschidă o nouă etapă legată de venituri, iar negocierile în acest sens vor fi susținute puternic de contextul astrologic. Cei care au bani în comun cu partenerul sau cu terți pot să-și îmbunătățească profiturile. Totodată, eclipsa totală de lună poate aduce răsturnări de situație și evenimente neașteptate legate de zona financiară, prin urmare nativii sunt sfătuiți să aibă grijă să nu facă investiții și tranzacții riscante. Pot pierde o sumă de bani. Pe de altă parte, comunicare foarte bună cu colegii de muncă și partenerii de afaceri. În funcție de harta natală a fiecăruia, Racii pot intra în posesia unei moșteniri, unei sume de bani sau unui bun material.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de formarea Lunii Pline și a eclipsei totale de Lună întocmai în semnul lor și este momentul să deschidă o nouă etapă în relația cu partenerul de viață, însă răsturnările de situație din cuplu și evenimentele neașteptate nu vor fi excluse. Cei singuri își pot întâlni jumătatea, iar în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează nu este exclus să apară o ruptură, o despărțire. Cu toate acestea, comunicarea cu partenerul de viață (și nu numai) ar trebui să funcționeze la cote înalte în această săptămână. Atenție la conflictele care pot izbucni pe teme financiare! Moment bun de afirmare personală, de renaștere a personalității. Se cere multă diplomație în dialogul cu cei din jur.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să fie foarte atenți în această perioadă deoarece o serie de secrete pot ieși la suprafață ca urmare a Eclipsei totale de Lună. Nativii nu vor fi în cea mai bună stare psihică și emoțională și tendința generală va fi de a se interioriza. Contextul astrologic creat acum favorizează meditația și pentru a fi unul benefic este recomandat ca nativii să încerce să facă o introspecție și să culeagă pentru viitor doar ceea ce le este avantajos. Moment de schimbare a viziunii pe termen lung. La locul de muncă vor avea parte de o bună comunicare cu colegii și superiorii și vor avea șansa de a-și renegocia unele sarcini și responsabilități. Atenție mai mare la starea de sănătate care poate fi destul de încercată în această perioadă, în special cei care au probleme de natură cardiovasculară.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot culege roadele unui proiect în care s-au implicat, pot relua o relație de prietenie mai veche sau se pot împăca cu o persoană din anturaj cu care au fost în conflict. Moment bun pentru a cunoaște oameni noi și pentru a lega relații. Totodată, Eclipsa totală de Lună poate aduce răsturnări de situație în aceste domenii și unii nativi pot încheia un proiect sau o relație de prietenie, însă este vizat și sectorul amoros, unde pot apărea evenimente neașteptate. Pe de altă parte, se îmbunătățește semnificativ relația cu persoana iubită, dar și cu copiii. Unii nativi pot investi bani în activități artistice sau își pot etala propriile talente

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să se pună în evidență la locul de muncă, să-și îmbunătățească imaginea și statutul. Nativii își pot schimba jobul, cariera, pot fi avansați în funcție, însă contextul astrologic însoțit de Eclipsa totală de Lună poate aduce răsturnări de situație și evenimente neașteptate legate de aceste capitole. Pe de altă parte, relația cu membrii familiei se va îmbunătăți remarcabil, nativii vor reuși să aibă dialoguri constructive cu aceștia și au ocazia să-și facă împreună planuri legate de casă. În funcție de harta personală a fiecăruia, Scorpionii pot cumpăra, vinde, închiria o casă, un imobil, un teren.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi tentați să înceapă niște studii, niște cursuri de perfecționare profesională, inclusiv care se pot desfășura dincolo de granițele țării. Nativii pot relua legătura cu unele persoane aflate în străinătate, pot planifica o călătorie, însă trebuie să ia în calcul că Eclipsa totală de Lună poate aduce răsturnări de situație și evenimente neașteptate legate de aceste domenii. Unele principii, credințe și valori se pot schimba în această perioadă. Pe de altă parte, nativii vor da dovadă de o capacitate de comunicare excepțională și pot pleca în deplasări pe distanțe scurte, fie în excursii, fie în interes de servici.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de noi începuturi în ceea ce privește sectorul financiar. Nativii pot culege roadele unui proiect, pot primi o sumă de bani de la partenerul de viață sau pot semna noi parteneriate cu asociații și colaboratorii, însă trebuie să ia în calcul că Eclipsa totală de Lună poate aduce răsturnări de situație și evenimente neașteptate legate de aceste domenii, în special dacă este vorba de afaceri pe care le au împreună cu persoana iubită. Sectorul intim și sexual poate suferi unele schimbări, benefice sau nu, în funcție de harta natală a fiecruia. Pe de altă parte, este un moment favorabil pentru a renegocia cu încredere salariul sau comisionul aferent muncii depuse.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de răsturnări de situație și evenimente neaștepatte, favorizate de Eclipsa totală de Lună, în sectorul sentimental sau al parteneriatelor profesionale. În timp ce unii nativi pot începe o nouă poveste de dragoste sau, dacă sunt în relații de lungă durată, pot fi ceruți în căsătorie, alții pot pune punct unei legături, pot divorța. Faptul că Mercur le va traversa întocmai semnul, poate aduce o mai bună comunicare în cuplu, însă va fi nevoie de foarte multă diplomație și poate chiar de compromisuri pentru ca dialogul să fie unul constructiv. Pe de altă parte, nativii pot prinde mai multă încredere în propria persoană, aspect care-i poate ajuta să facă față provocărilor din această perioadă care vizează zona sentimentală.

Pești

Cei născuți în zodia Pești își vor concentra atenția asupra locului de muncă, unde pot apărea schimbări legate de sarcini, atribuții și responsabilități. Unii nativi își pot schimba locul de muncă, în timp ce alții se pot pune mai mult în valoare și pot primi aprecieri. Având în vedere că întreg contextul este dominat de o Eclipsă totală de Lună, trebuie să se aștepte la răsturnări de situație și evenimente neprevăzute legate de sectorul profesional. De asemenea, li se cere mai multă atenție la capitolul sănătate, mai multă odihnă și evitarea suprasolicitării, îndeosebi fiind vizați nativii care se confruntă cu probleme cardiovasculare. Din păcate, la capitolul comunicare nu vor excela, tendința generală fiind să se interiorizeze, să se retragă din tumultul vieții sciale și să mediteze la deciziile luate sau care sunt pe cale de a fi luate. Momente de introspecție.