Homorean, favorit la funcția de prefect

0
2560
Valul schimbărilor din administrație începe cu funcția de prefect. Preferat este Florin Homorean, comisar la Comisariatul Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu.
În trecut, acesta a mai ocupat funcțiile de: inspector șef adjunct al APM Olt în perioada 2001 – 2003, iar în perioadele 2003 – 2010 și 2013 – 2014 comisar șef Garda de Mediu Olt.
În exclusivitate pentru Gazeta Oltului, acesta a declarat: “Sunt onorat dacă prim-ministrul consideră că sunt omul potrivit pentru a fi prefect. Voi accepta cu plăcere propunerea. Mă bucură dacă eu voi fi ales. Vreau să menționez că sunt și alți colegi care ar merita să facă acest pas. Momentan sunt la București, cu ceva sarcini de serviciu.”
Florin Homorean este un tânăr care a demonstrat în toți acești ani seriozitate, corectitudine și înalt profesionalism în locurile de muncă unde a fost numit sau pe care le-a câștigat prin concurs. Credem că este o alegere foarte bună.
Un alt nume vehiculat de către presă este cel al medicului veterinar Nicolae Ștefan, cu multă experiență în activitatea politică și în administrație, acesta ocupând mai multe funcții de conducere, printre care și cea de prefect al județului Olt.
Raportat la aceste aspecte, ar fi cel mai îndreptățit să fie propus pentru funcția de prefect, mai ales că după înlocuirea sa el și familia au fost mult timp ținta unor atacuri murdare și nejustificate care i-au afectat sănătatea.
Contactat de către redacție, Nicolae Ștefan a declarat ceea ce noi anticipasem.
“Mă bucur că sunt luat în calcul pentru această funcție, din nou, datorită pentru experienței și pregătirii mele. Nu pot accepta, din motivele de sănătate pe care dumneavoastră le cunoașteți și poate că nu e bine, ținând cont de ceea ce mi s-a întâmplat”, a spus medicul veterinar Ștefan Nicolae.
Mai este vehiculat și numele secretarului general al PNL Olt, Ana Maria Ceaușu. O tânără care nu credem că va accepta funcția pentru că are alte planuri.
Rămâne ca în următoarele 24 de ore, așa cum a declarat recent într-o conferință de presă Rareș Bogdan, vor fi schimbați toți prefecții și subprefecții din țară și numiți alții.