Fostul primar al comunei Traian, bătut în fața Primăriei

0
860

Polițiștii olteni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat în timp ce se afla în fața sediului Primăriei Traian. Potrivit unor surse, bărbatul bătut este fostul primar liberal al comunei Traian, Marian Negrilă, actualmente consilier local din partea Partidului Național Liberal.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Traian, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, respectiv un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din aceeași localitate și un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Caracal.

În urma evenimentului, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Claudiu Șerban.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.