Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, despre plecarea din PNL

2
2422

Fostul prefect liberal al judeţului Olt, Florin Homorean, a explicat motivul pentru care a părăsit partidul în care a activat în ultimii 10 ani. Acesta, împreună cu Paulică Munteanu, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduș, primar Șopârlița, Cristian Pavel, președintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, președintele PNL Piatra-Olt, și consilierii județeni, Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Crușoveanu au ales să se înscrie în PSD pentru că în PNL nu se mai regăseau:

Nu plec pe ușa din dos. Plec demn, cu fruntea sus, mândru de cei 10 ani investiți într-un partid în care am crezut cu sufletul și cu inima, dar în care nu mă mai regăsesc. Nici eu, nici o bună parte dintre colegii alături de care am muncit în filiala Olt a PNL, nu am decis cu ușurință să lăsăm în urmă construcția care ne-a unit într-o echipă politică performantă, însă ceea ce a devenit astăzi partidul Brătienilor este departe de ceea ce ne-a determinat să ne afiliem politicii liberale. Astăzi am închis o ușă și am intrat cu aceeași demnitate pe altă ușă, alăturîndu-mă unor oameni care știu să aprecieze munca, performanța, spiritul de echipă, profesionalismul și omenia, și care dezaprobă în aceeași măsură superficialitatea, imoralitatea, ipocrizia și incultura socială. Și mă bucur!  Așa cum un om știe să-și prețuiască mâna stângă atunci când dreapta i-a amorțit, la fel prețuiesc și eu acum oportunitatea ce mi-a fost oferită de Partidul Social Democrat de a-i îmbrățișa viziunea și a-mi dedica priceperea și preocuparea pentru atingerea obiectivelor social-democrate.  Mulțumesc noii echipe!” a transmis Florin Homorean.

2 COMENTARII

  1. SICTIR,profitorul ! Cu ce te lauzi,cu sprijinirea jefuirii acestei țări. Bă veni vremea întrebărilor politicienii lui pește prăjit !

Comments are closed.