FIRMELE CU CELE MAI MARI PROFITURI DIN BALȘ

0
491

Cele mai profitabile firme cu sediul social în Balș care susțin bugetul local al orașului au avut în 2019 un profit net cumulat în valoare de peste 25 milioane RON, conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, la solicitarea Gazeta Oltului, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice.

 Compania cu cel mai mare profit net în 2019 a fost EUROGENETIC SRL din Balş care are ca domeniu de activitate comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate . Societatea a reușit să se claseze pe locul I cu un profit de 10.167.823 RON (adică peste 100 de miliarde ROL). Locul doi în ierarhia celor mai tari firme din orașul Balș, este ocupat de RECICLING DRAGOŞ SRL (colectarea deșeurilor nepericuloase) cu un profit net de 3.843.179 RON. Pe locul trei al clasamentului se regăsește firma CAMBIO SRL care în 2019 a înregistrat un profit net de 3.162.183 RON. Societatea se ocupă cu activități de intermediere a tranzacțiilor financiare. Pe locul patru în topul celor mai tari investitori din oraşul Balş, după profitul net, se află TRANSPORT SPRICUL JUNIOR SRL care are ca domeniu de activitate transportul rutier de mărfuri cu un câștig net de 1.971.480 RON.

Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri din 2019 este ocupat de PROD ENERGY FOTOVOLTAIC SRL societate care se ocupă cu tăierea și rindeluirea lemnului care a înregistrat un câștig net de 1.369.818 RON. Pe locul șase al clasamentului se regăsește societatea.

INDUSTRIAL TURBINE SERVICES SRL care se ocupă cu intermedieri în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave și avioane. cu un câștig net obținut în anul 2019 de 1.214.310 RON, în timp ce pe locul șapte se situează GABI IONUŢ DAVISERV SRL (intermedieri în comerțul cu produse diverse) cu un profit net obținut anul trecut de 1.003.150 RON. ROMSIR-IMPEX SRL societate care se ocupă cu comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice  a ocupat în 2019 locul opt cu un profit net de 917.448 RON.

Pe penultima poziție în top zece se află MEDICA SRL care se ocupă cu comerțul cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate. Societatea a obținut anul trecut un profit net de 897.932 RON. Topul se închide cu societatea CAM VLAROM SRL (comerț cu amănuntul al peștelui, crustaceelor și moluștelor, în magazine specializate…) cu un profit net obținut anul trecut de 837.284 RON. „ Profitul net înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Balș, conform datelor din 9.493 situaţii financiare pentru anul 2019 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice și preluate în registrul comerțului totalizează 25.384.607 RON”, a precizat Nicoleta Cerasela Bubatu, directorul Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt.

În edițiile următoare vom reveni și cu topul celor mai tari firme din orașele Corabia, Scornicești, Potcoava, Piatra Olt și Drăgănești Olt.